Print

Ragnarok controller

Written by Super User. Posted in xbox

Sinds kort bouwen we ook controllers om. Wat dit inhoudt is dat we een chip (Ragnarok) inbouwen die ervoor zorgt dat je een behoorlijk voordeel hebt wanneer je online shooters speelt (voornamelijk Call of Duty, maar ook Battlefield 3, Gear of War, etc. kunnen zeker in je voordeel uitvallen). Ik heb het dan over Rapidfire, Dropshot, automatisch adem inhouden bij sniper, en nog veel meer opties. 

Na de ombouw zit er een extra knop (switchbutton) op de controller én een usb aansluiting waardoor je de settings via de PC kunt aanpassen of de systeemsoftware van de chip kunt upgraden). Een usbkabel wordt bijgeleverd.

Er zit natuurlijk wel een prijskaartje aan vast, maar als je veel online speelt en je wilt je Kill Death ratio flink opschroeven dan is het een overweging waard.

De prijs bedraagt 95 euro (chip incl. installatie) als je zelf een controller aanlevert (let even op dat het een CG of CG2 chip is, neem contact op om te weten hoe je dit kunt zien).

Een kant en klare controller kan ook, dat kost 140 euro. 

Print

Alle XBOXen te glitchen !

Written by Super User. Posted in xbox

Sinds vorige week zijn ook ALLE Phat (het oudere model) XBOX360's te glitchen. Het maakt dan niet meer uit welke dashboard er op staat.

De enige vereiste is dat de XBOX een HDMI aansluiting heeft. 

Prijs is nog altijd 70 euro. 

Tevens wordt de nieuwste Freestyle Dash (3) geïnstalleerd; incl. LiNK mogelijkheid om online te kunnen gamen. 

Voor meer info, mail of bel !

Print

Alle XBOX 360 Slims te glitchen

Written by Super User. Posted in xbox

Sinds deze week kunnen we door de komst van de DGX module en de Corona Postout PCB ALLE XBOX 360 Slims glitchen, ongeacht moederbordtype of dashboard versie.


Er is wel een kleine prijsverhoging gekomen voor modellen waar de Corona Postout PCB voor nodig is, deze kosten 80 euro. Alle andere XBOX 360 Slims blijven 70 euro.

 

Print

Reparatie kan !

Written by dennis. Posted in xbox

Regelmatig komt het voor dat een poging tot het zelf ombouwen van een XBOX resulteert in een niet meer werkend apparaat. Bij All Systems Go beschikken we over de apparatuur en de expertise om deze XBOXen weer te repareren. Stuur gerust een mailtje of bel, zelfs wanneer u denkt dat de XBOX niet meer te redden is. 

Print

Glitchen mogelijk

Written by dennis. Posted in xbox

Sinds enige tijd bieden wij glitchen aan. Een andere naam/afkorting hiervoor is RGH (Reset Glitch Hack). Glitchen of RGH is een manier van ombouwen waarbij de XBOX zo wordt aangepast dat hij vanaf een interne of externe harde schijf spellen kan laden. Ook homebrew, XBLA en emulatoren zijn mogelijk. Mogelijk bij alle XBOXen die een HDMI aansluiting hebben en een dashboard die niet hoger is dan 2.0.14719. Wanneer u hiervoor een afspraak wilt maken, kies dan voor Phat RGH (de oude xbox) of Slim RGH (de nieuwere XBOX).

More Articles...