Print

Kaartjes voor 3DS games !

Written by Super User. Posted in nds

Eindelijk, ze zijn er ! Flashcards voor de Nintendo 3DS. 

Natuurlijk kon je al langer met flashcards spelen op een Nintendo 3DS, MAAR deze kaartjes konden enkel de reguliere Nintendo DS spelletjes spelen; NIET de echte 3DS games.

Dat is nu veranderd : vanaf heden is de R5 SDHC leverbaar !

 

 

Dit kaartje stelt je in staat om backup roms te spelen. Zelf getest en werkt echt goed.

Specificaties :

- 10 spelletjes per MicroSD. Een spel is max. 2GB groot (althans, de huidige spelletjes, theoretisch kunnen ze groter zijn). Het is aan te raden om dan ook een SD van 32GB te gebruiken. (het werkt ook met kleinere natuurlijk, maar dan kan het zijn dat de ruimte op is voordat je aan 10 spelletjes zit).

- games te wisselen door knopje op het kaartje in te drukken

- dit is een emulator ! Dus geen region-free hack. Je moet dus wel roms op het kaartje zetten in dezelfde regio als de 3DS is (wat dus neerkomt op EU games).

- werkt op alle firmwares, persoonlijk getest op de allernieuwste 9.2.

De prijs is wel flink, maar je krijgt er een hoop voor terug. Het kaartje kost 95 euro. 

SD-kaartjes kan ik in principe ook leveren (of kun je zelf meenemen). 32gb komt op 25-30 euro (afhankelijk van mijn leverancier).

Neem gerust contact op voor een demo of informatie. Bij aankoop krijg je uitleg mee.

 

 

 

Print

We repareren alles !

Written by Super User. Posted in nds

Dit is een van onze specialiteiten. Een eerlijke prijs en een zeer snelle service is wat ons onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. 

Een gebarsten scherm, spelletjes worden niet meer gelezen, slecht functionerende backlight, gebroken behuizing, de DS gaat even aan en valt meteen weer uit ? 

Dit en meer problemen kunnen wij in 99% van de gevallen weer maken en aan zeer schappelijke prijzen op zeer korte termijn (u kunt er vaak gewoon bijblijven tijdens de reparatie, meekijken is dus geen enkel probleem !).

Is uw DS niet te repareren of vindt u een reparatie na onderzoek toch te duur ? Dan rekenen we uiteraard geen kosten aan.

Informeer voor andere prijzen of kom langs (op afspraak) voor een gratis offerte.