Print

Scherm vervangen iPhone

Written by Super User. Posted in apple

iPhone gevallen en het scherm is nu gebroken ? Bij All Systems Go kan dit snel worden verholpen door het vervangen van het scherm. Heel vaak wordt dit door de verzekering gedekt (inboedelverzekering), dus zeker de moeite om dit even te checken vantevoren. Een offerte wordt op aanvraag naar u gemaild.

Wij gebruiken 2 kwaliteiten scherm : de AAA-imitatie (dit is een origineel Apple LCD met daarbovenop een glas van een derde partij. Dit glas is iets dunner en niet vuilafstotend). Daarnaast gebruiken we ook OEM schermen, dit zijn Apple LCD's met een Apple glas, dus volledig origineel.

Laat u niet verleiden door andere aanbieders die een AA-kwaliteit (of zelfs lagere gradatie) gebruiken. Dit is weliswaar goedkoper, maar na een tijdje zal het frame loslaten, touch slechter worden, kleurverschillen optreden, etc. 

Op alle schermen (AAA en OEM) zit 3 maanden garantie wanneer u de bijgeleverde (gratis) screenprotector gebruikt. 

iPhone 5/5c/5s : 80 euro (AAA)/90 euro (OEM)

iPhone 6 : 100 euro (AAA)/120 euro (OEM)

iPhone 6s : 120 euro (AAA)/140 euro (OEM)

Andere iPhone ? App of bel even (06 39 86 36 16) en we geven u direct de juiste prijs door. 

Print

Slecht opladen ?

Written by Super User. Posted in apple

Als het niet aan de batterij ligt of de oplaadconnector, dan is dit vaak de zgn. U2 ic. Deze is enkel door vakmensen te vervangen (de chip is zo groot als de kwart van een speldenknop).

 

Oorzaak van een defecte U2 ? Dit is bijna altijd het gebruik van NIET ORIGINELE OPLAADKABELS/ADAPTERS. Deze hebben namelijk niet de ingebouwde bescherming die de echte (dure) Apple kabels wel hebben. Dus kabeltjes van de Action/Lidl/AH etc.. goedkoop is duurkoop in dit geval. Zeker als u een auto-oplader gebruikt in combinatie met zo'n goedkope kabel, dan is het spelen met vuur.

 

Voorbeeldprijzen bij All Systems Go (alle prijzen zijn incl. btw en factuur) :

 

U2 reparatie : 75 euro (iphone 5/5c/5s/6/6 plus)

Nieuwe batterij : 25 euro (iphone 5/5c/5s), 30 euro (6/6 plus)

Oplaadconnector : 30 euro

Print

Waterschade

Written by Super User. Posted in apple

Zet hem direct uit als hij nog aanstaat en breng hem zo snel mogelijk ! Leg de telefoon NIET in de rijst ! Gebruik GEEN siliconenzakjes of andere wondermiddelen die claimen dat ze al het water magisch uit de telefoon halen. Dit werkt NOOIT. 

 

En als het wel werkt, dan was de telefoon nooit kapot omdat het water niet ver genoeg in het toestel is gekomen om schade aan te richten.

 

De enige goede actie is zo snel mogelijk alles uit elkaar te halen, droogdeppen, schoonmaken met alcohol en onder de microscoop controleren. Als er al aantasting is, dan wordt het toestel eerst in de ultrasonic cleaner gestoken om daarna opnieuw onder de microscoop bekeken te worden en waar nodig gerepareerd.